Samling för Solel, nominerade till Årets prestation av Svensk Solenergi

2024-02-19

Det går knappt att tänka sig att Samling för Solel fyller tio år.

Å ena sidan känns det som igår som fastighetsägare, fastighetsutvecklare och förvaltare träffades för första gången för att dela kunskaper och erfarenheter från sina pilotanläggningar. Å andra sidan har så otroligt mycket hänt inom det här teknikområdet. På ett decennium har vi kunnat följa hur en helt ny bransch växer fram, och dessutom utvecklas till ett helt ekosystem av lösningar runt den elektrifierade fastigheten.

Samling för Solels vision har varit tydlig redan från start: Solceller och smarta elsystem ska vara en enkel, trygg och lönsam investering. Och vi är väldigt stolta om vi kunnat bidra till det genom alla de utvecklingsprojekt, nätverksmöten och presentationer som vi genomfört genom åren.

Solcellsbranschen har bara startat. Det finns så oerhört mycket kvar att göra och därför är vi glada för varje nytt företag som ansluter till Samling för Solel. Den här nomineringen är till alla er fastighetsägare i nätverket!

  • Till er som tror att gemensamt lärande och erfarenhetsutbyte är bästa sättet att utvecklas. 
  • Som vill bidra till att branschen växer och blir ännu starkare. 
  • Som vill hitta nya affärsmöjligheter och samarbeten på en snabbt växande marknad.

Nomineringen är också till alla de leverantörer, forskare och specialister som medverkat i våra satsningar och nätverksmöten genom åren. Till Stockholms stad som satsade på oss från första början. Till Energimyndigheten och Svensk Solenergi som bidragit med så många nyheter och insikter.

På en marknad där så mycket händer och där utvecklingen går så snabbt finns det många väldigt starka prestationer att lyfta fram. Därför är vi så glada och stolta att Samling för Solel har blivit nominerat till Årets prestation 2024. Det ser vi lite som en seger i sig, men vi vill så klart också plocka hem vinsten! 😊

Nu hoppas vi att ni alla hjälper till att hålla tummarna för oss! Vinnaren koras i april.